Tillbaka  

 

Vad betyder ditt stjärntecken?  Vilket tecken passar du ihop med?

 

Väduren | Oxen |  Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken   Vattumannen | Fiskarna

 

Ett stjärntecken är en stjärnbild som ingår i djurkretsen eller zodiaken och som indelar året i tolv delar, nästan som månaderna. Inom astrologin används stjärntecknen för spådomar och horoskop, vanligen utifrån vilket datum den spådda personen är född. Man sägs vara född i det tecken som solen (sett från jorden) står i när man föds. Det är horoskopets viktigaste komponent och benämnes sol tecken.


 

 

 

 

     Väduren 21 mars - 19 april

Väduren

Planet: Mars
Element: Eld

Uppdrag: Att leda - på ett inspirerande, aggressivt, dynamiskt och idealiskt sätt.

Lite nyckelord Mars

Äventyrslysten och energisk
Modig
Entusiastisk och självsäker
Självisk och hetsig
Impulsiv och otålig
Dumdristig och utmanade
Dynamisk och snabbtänkt

Väduren är väldigt målmedveten och okomplicerad. Säger rakt ut vad hon tycker och tänker.
Hon är oerhört lidelsefull och kräver inte bara tillfredställse på arbetet och på fritiden, utan även sexuellt, mer än de flesta andra människor.

Kärleksastro för väduren

Väduren – väduren

 Här slår det gnistor två starka viljor som inte ger sig i första taget. En svår prövningstid kan ni få utstå i början men senare växa samman till ett mycket ömt och kärleksfullt par. Här finns både storm och passion.

Väduren – lejonet 

Här kan man tala om temperamentsutbrott fast ni har samma syn på kärlek och äktenskap. Kombinationen är ändå utmärkt- fylld av dynamik.  Sexuellt är ni båda mycket eldiga och passionerade vilket förenar er.

Väduren - skytten 

Ni matchar varandra väl både i temperament och sexuellt. Väljer ni enbart kamratskap blir ni varandras bästa vänner. Ni samarbetar väl och går stärkta igenom de kriser som eventuellt kan uppstå.

Väduren – oxen 

Ni har väldigt olika syn på saker och ting men kan för den skull vara mycket stöttande för varandra. Oxen har ett starkt ägandebegär som inte alls stämmer med vädurens frihets behov. Oxen kan även bli mycket sårad av vädurens impulsivitet och dominans. Rent sexuellt är ni dock som gjorda för varandra.

Väduren – Jungfrun 

Ni talar helt förbi varandra. Väduren kan bli helt slut på Jungfruns ständiga analyserande. Här kan man tala om kyla. Jungfrun är djupodlad medan väduren är spontan. Väduren tappar lätt lusten då han/hon inte får respons för sina vilda infall.

Väduren – Stenbocken

Ni har svårt att komma överens och talar knappast samma språk. Väduren het och oförsiktig och stenbocken kylig och eftertänksam. Här möts kall och varm ström. Men har ni gemensamma intressen så blåser de ofta liv i förhållandet.

Väduren – tvillingarna

Ni två attraherar varandra. Ni muntrar upp varandra och har ett fruktbart förhållande. Ni älskar båda två ett hem som är fyllt av vänner. Tvillingen är intellektuellt äventyrslysten vilket passar utmärkt ihop med vädurens gå på anda Ni upplever tillsammans korta intensiva och oförglömliga stunder i varandras sällskap.

Väduren – vågen

Väduren är mycket sensuell och vågen tolerant vilket gör att ni passar väl ihop. Den vänliga vågen har inget emot att väduren dominerar deras förhållande. Här finner vi två motpoler som har stark dragningskraft på varandra.

Väduren – vattumannen

Både väduren och vattumannen har en stark tro på sig själva vilket förenar dem. Väduren måste dock motarbeta sin lust att ta herraväldet då vattumannen är ytterst frihetssökande. När det krisar till sig har ni en förmåga att försonas på de mest av beväpnande sätt.

Väduren – kräftan

Ni är lika främmande för varandra som vatten släcker elden. En av er kommer alltid att känna sig nedtryckt. Kräftan drar sig undan vädurens dominerande sida. Relationen kommer att knaka förr eller senare i fogarna.

Väduren -skorpionen

Det som förenar men även motarbetar er är eran aggressivitet. Här kan man tala om ett stormigt förhållande. När ni går mot samma mål så kommer ni att lyckas. Skorpionen är mycket sexuell vilket gör att väduren gärna stannar fast förhållandet är stormigt.

Väduren – fiskarna

Ni har stora problem att förstå varandra. Väduren känner sig lätt hämmad i fiskens sällskap. Ni glider lätt isär. Den intensiva väduren uppfattar fisken som känslig och fångad i illusioner.  Väduren ger sig snart av för att hitta ett mer stimulerande sällskap.


 

 

    Oxen 20 april - 20 maj


OxenPlanet: Venus
Element: Jord

Uppdrag: Att organisera - på ett materiellt, hemlighetsfullt, tankfullt, strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Tålmodig och pålitlig
Varmhjärtad och kärleksfull
Enveten och beslutsam
Fridsam och trygghetsälskande
Svartsjuk
Njutningsfull och girig

Pålitlighet är ett viktigt begrepp hos Oxen. För att Oxen ska må bra är det viktigt att han har en känslomässig och matriell trygghet.
Vill gärna ha sina fasta rutiner. Han är väldigt omsorgsfull och beslutsam. Oftast är Oxen lugn, men när han förlorar behärskningen kan han få plötsliga vredesutbrott.


Kärleksastro för Oxen

Oxen – Lejonet

Ni dras till varandra men kan få problem i relationen pga det lyxiga levende som lejonet behöver. Oxen tycker även att lejonet har en jobbig fokus behov. Båda är starkt erotiskt intresserade och så länge lidelsen blommar kommer det att gå riktigt bra.

Oxen - skytten

Ni har helt motsatta karaktärer men kan ändå komma bra överens. Ni har förmågan att få ett gott partnerskap. Ett äktenskap fodrar mycket jobb och ömsesidig respekt.

Oxen – Oxen

Ni är så lika varandra så att kärleken lätt blir lite tråkig liksom sexlivet. Ni kan båda ha stora problem med svartsjuka och ingen av er ger sig i första taget. Som familjeförsörjare är ni båda helt underbara hyggliga mot barnen och pålitliga vad det gäller ekonomin. Ni har möjlighet att utveckla ett fint förhållande fast lite trist.

Oxen – Jungfrun

Ni är båda jordbundna och verklighetssinnade och vill ha goda materiella fördelar av livet. Ni passar därför bra ihop. Oxen önskar dock att jungfrun ska kunna kasta loss lite i kärlek och visa lite mer av sina sinnliga sidor. Om jungfrun blir mer sensuell så har vi här det perfekta paret.

Oxen – stenbocken

Stenbocken är en asket så oxens naturliga inställning till sex kommer antagligen att få stenbocken att värja sig. Men ni passar ändå rätt bra ihop. Ni är båda realister som ser till att bygga upp en bra ekonomi. Ni har likadana vanor och hittar därför en gemensam livsstil.

Oxen - Tvillingarna

Oxen är en stor beundrare av tvillingens obekymrade mening om  livet samtidigt som tvillingens likgiltighet går oxen på nerverna. Oxen känner sig mycket dragen till tvillingens intellektuella sida. Erotiskt upplever de intensiv hetta.

Oxen – Vågen

De älskar båda konst och skönhet, men oxen kan tycka att vågen är allt för hit och dit. Vågen förälskar sig lätt i den sensuella oxen frågan är om vågen kan uppfylla oxens behov. Vågen ställer upp på allt vad oxen begär men speciellt praktisk är inte vågen.

Oxen – vattumannen

Ni har inte mycket gemensamt. Oxen är så tråkigt jordbunden enligt den äventyrliga vattumannen. Oxen är för sensuell för vattumannen och oxen får använda all sin fantasi för att förföra den svår flirtade vattumannen.

Oxen – Kräftan

Ni kommer bra överens. Båda älskar ett vackert hem och god mat. Kräftan sätter stort värde på oxens trygga natur. Både kräftan och oxen är mycket kramiga av sig. I oxens närhet glömmer kräftan sin blyghet och blir mycket lidelsefull. Kräftan har stora förhoppningar på oxen och uppfyller oxen inte dessa så söker kräftan sig till någon annan.

Oxen – Skorpionen

Båda dras till varandra samtidigt som de stöter bort varandra. De har alltför olika synsätt på livet för att bli speciellt lyckliga tillsammans.

Oxen – fiskarna

Här möts den realistiska oxen och den orealistiska fisken. Fisken blir oftast mer förälskad än oxen. Oxen tycker att fisken saknar det rätta stinget men fiskens kärleksfulla hjärta älskar du på något vis ändå. Fisken kan uppfatta oxen alltför enkelspårig och alldaglig som partner.

 

 

             Tvillingarna 21 maj - 20 juni

Tvillingarna

Planet: Merkurius
Element: Luft

Uppdrag: Att meddela - på ett intellektuellt, aggressivt, dynamiskt och idealistiskt sätt.

Lite nyckelord

Smidig och mångsidig
Meddelsam och kvick
Intellektuell och vältalig
Ungdomlig och livlig
Nervös och spänd
Ytlig
Slug och frågvis

Tvillingarna är väldigt mångsidiga. Vill gärna syssla med fler saker på en gång.
De har väldigt lätt för att prata, de kan börja att prata med vem som helst bara att få prata.
De har lätt att tappa sugen och börja med ett nytt projekt innan det andra är avslutat.
De är väldigt logiska och rationella som oftast tänker snabbt.

Kärleksastro för Tvillingarna

Tvillingarna – Lejonet

Den kroppsliga dragningskraften är väldigt stark mellan er två. Både tvillingen och lejonet är energiska. Ni är mycket ståtliga tillsammans. Ni visar mer än gärna upp er och vill gärna visa upp er i alla olika sammanhang.

Tvillingarna – Skytten

Ni är båda mycket sympatiska. På det sexuella planet når ni höga höjder men ni talar olika språk. Skytten talar det intuitiva intelligenta språket fyllt av toleranta utryck medan tvillingarna talar det mer ytliga och snabbt förändliga språket. Ni blir nog inte så lyckliga tillsammans.

Tvillingarna – Jungfrun

Ni har en benägenhet att snacka sönder varandra. Ingen av er har någon lidelsefull natur och intellektuellt är ni varandras motpoler. När den första förälskelsen har lagt sig så finns mellan er antagligen bara kyla.

Tvillingarna – Stenbocken

Stenbocken har svårt att förstå den lekfulla tvillingen. Ni är olika begåvade och det kan leda till stora problem. Kan stenbocken tämja sin svartsjuka och tvillingen hejda sig i sina snedsprång så har ni mycket att lära av varandra.

Tvillingarna – Tvillingarna

Ni kan bli mycket oroliga tillsammans eftersom ni båda två är så ombytliga av er. Förhållandet är fyllt av rörlighet och mod men lidelsens låga brinner nog väldigt svalt. Tillsammans är ni utåtriktade och livfulla – men känner er nog mer som syskon än som kärlekspar.

Tvillingarna – Vågen

Ni lever i verklig harmoni med varandra. Det här är ett förhållande som aldrig blir tråkigt. Tillsammans bygger ni upp ett förhållande som är både omväxlande spännande. Erat temperament är mycket liknade och ni har stor dragningskraft på varandra. Erat förhållande är livfullt och okomplicerat.

Tvillingarna – Vattumannen

Ni har mycket gemensamt och passar varandra som hand i handske. Kärleken låter ni ingå naturligt i gemenskapen. Ni lever konfliktlöst och har stora chanser till varaktig harmoni. Här kryddas ett gott kamratskap med en lagom portion sinnlighet.

Tvillingarna – Kräftan

Kräftan imponeras av tvillingens livlighet medan tvillingen kan lätt känna sig förkvävd av kräftans omsorger. Det är lätthänt att tvillingen anser att kräftan är för nyckfull för att matcha tvillingen karaktär.

Tvillingarna – Skorpionen

På det intellektuella området finns många gemensamma nämnare, men ni är ändå två kontraster som dras till varandra. Skorpionen är alldeles för seriös  för den ombytliga tvillingen. Sexuellt är era behov väldigt olika skorpionens lidelsebehov kan bli alldeles för mycket för en tvilling.

Tvillingarna – fiskarna

Ni är som de allra bästa vänner och berättar allt för varandra. Ni är ömma och rara tillsammans. Fisken är lite svårt att förstå tvillingens vidlyftighet och tvillingen måste använda allt sitt förnuft för att förstå fiskens främmande natur. Ni möts genom fiskens fredsälskande och tvillingens toleranta natur.

 

 

       Kräftan 21 juni - 22 juli

Kräftan

Planet: Månen
Element: Vatten

Uppdrag: Att leda - på ett känsligt, hemlighetsfullt, tankfullt och strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Kärleksfull och känslosam
Intuitiv och fantasirik
Slug och försiktig
Beskyddande och sympatisk
Ombytlig och lynnig
Överkänslig
Klängranka

Kräftan har ett stort behov att beskydda sig själv och sin familj mot alla hot. Kräftan kan ge ett gåtfullt intryck men när man lär känna en Kräfta så ser man att hon är ömsint.
Hon har en god och livlig fantasi.
Deras största fel är humöret som på ett ögonblick slungar dem från sjunde himlen ner i svartaste förtvivlan.

Kärleksastro för Kräftan

Kräftan – Lejonet

Ni förstår varandra inte speciellt väl. Lejonet älskar uppmärksamhet medan kräftan har ett stort behov av att dra sig tillbaks. Kräftan kan dock känna sig väl omhändertagen av den seriösa ärliga lejonet. Lejonets härsklystnad kan dock skrämma den känsliga kräftan.

Kräftan – Skytten

Ni har likartade moraliska värderingar, samt lust att resa men ni är väldigt olika varandra. Skytten har ett stort frihetsbehov och svängrum, medan kräftan är en riktig hemmakatt. Det kan bli stora problem i förhållandet.

Kräftan – Jungfrun

Endräkt kan råda under förutsättning att jungfrun tar tillräcklig hänsyn till kräftans känsliga läggning. I längden kan ni bli ganska likgiltiga för varandra. Jungfrun som är mycket logiskt lagd och har därför väldigt svårt att förstå sig på kräftans överkänslighet.

Kräftan – Stenbocken

Kräftan lider av stenbockens hårda och oförstående natur. Stenbocken är allt för hård för den emotionella kräftan. Samlivet blir stormigt med tvära kast i åsiktsväg.

Kräftan – vågen

Mellan den sinnliga, etiska vågen och den känslosamma kräftan utvecklas ofta en ren sympati som kan slå ut i ren kärlek. Det som kan bli problem här är att kräftan kan börja bete sig som en klängranka medan vågen behöver tid på sig för att utforska kärleken.

Kräftan – vattumannen

Ni är båda mycket fantasifulla men vattumannen kan inte erbjuda kräftan den känslomässiga trygghet som kräftan så väl behöver. Det blir inte lätt för er att hålla eran relation brinnande.

Kräftan – Kräftan

Ni tar verkligen hand om varandra och dessutom tillfredställer ni ömsesidigt de sexuella behoven. Ni älskar båda att pyssla om erat vackra hem och som föräldrar är ni helt underbara. Det här leder till en djup och varaktig relation.

Kräftan – skorpionen

Den viljestarka skorpionen förstår att leda men även att skämma bort den känslosamma kräftan. Hos skorpionen är sexualitet och sentiment lika starkt utvecklade, och skorpionen kan på allvar öppna och tända kräftan. Ni är båda familjekära och kan binda er för evigt tillsammans.

Kräftan – Fiskarna

Ni förnimmer en stark själslig släktskap, och båda är ni proffs på känslor. Eran kärlek blir kanske inte så passionerad men den är fylld av ömhet och harmoni. Ni är båda lite veka och kan ha svårt att kämpa er framåt.

 

            Lejonet 23 juli - 22 augusti

Lejonet

Planet: Solen
Element: Eld

Uppdrag: Att organisera - på ett inspirerande, aggressivt, dynamiskt och idealiskt sätt.

Lite nyckelord

Generös och varmhjärtad
Kreativ och entusiastisk
Vidsynt och expansiv
Trofast och kärleksfull
Nedlåtande
Dominant och nyfiken
Intolerant

Organisation är viktigt för Lejonet. Vill gärna ha kontroll över livet.
Ett stort fel är att dom tror alltid att dom vet bäst. Men dom kan även vara generösa och ha förståelse för andra människor.
Lejonet är oftast dominant i ett förhållande, men oftast sker det i all välmening.
Lejonen är väldigt känsliga och sårbara.

 

Kärleksastro för Lejonet
 

Lejonet – Lejonet

Ni attraherar varandra genom besläktad , vällustig läggning och ni får stort utbyte av ert sexliv. Ni ger varandra gemenskap och värme men även enorma utbrott. Ni är båda något enormt jag medvetna och ingen böjer sig för den andra. Era kriser gömmer ni för andra får det är så viktigt för er att utge en elegant fasad utåt.

Lejonet – skytten

Ni är båda två mycket generösa mot er själva och andra. Ni är varma och eldiga och tycker om ett rikt sällskapsliv. Lejonet har ett stort behov av att få glänsa och skytten är storsint nog att tillåta det. Skulle ni mot förmodan bli ovänner så blir ni snabbt vänner igen i sängen.

Lejonet – jungfrun

Lejonet handlar med hjärtat jungfrun med huvudet. Lejonet som är generöst och expansivt har svårt att föla Jungfruns beräknande spelregler. Jungfrun är istället smart nog att genomskåda Lejonets glänsande fasad – och då inleds drama. Ni är enormt olika.

Lejonet –stenbocken

Båda två är ni ärelystna var och en på sitt sätt. Ni kan lätt bli avundsjuka på varandra och den ena blir mer framgångsrik än den andra. Men ger stenbocken lejonet massor med beröm så kan ni bli ett rätt så kärleksfullt par tillsammans.

Lejonet – vågen

Ni överdriver båda två det lyxiga och storsinta men lyckan blir total. Ni älskar båda två resor och fester. Båda är ni godhjärtade och enormt välvårdade och vackra. Tänk bara på att vågen hatar gräl och att lejonet behöver mycket uppskattning.

Lejonet – Vattumannen

Ni ser livet i olika perspektiv och kan därför få svårt att hålla ihop. Vattumannens rebelliska läggning och viljan att förändra hela världen kan störa ett lejon som i grunden är konservativ. Ni väver båda högflytande planer men vill förverkliga dem på olika sätt. Ni råkar ständigt i konflikt med varandra.

Lejonet – skorpionen

Ni kommer att ha många konflikter. Skorpionens påträngande sexualitet tänder lejonet lätt, men ganska snart märker ni att ni har mycket olika syn på erotiken precis som ni har olika syn på nästan allt annat.

Lejonet – fiskarna

Lejonet härskar över den toleranta fisken. Fisken dyrkar lejonet. I det långa loppet är fisken för outgrundlig för det hetblodiga lejonet. Lejonet söker gärna sig till någon som vill göra eller ha gjort karriär och då är den mjuka fisken inte den rätta.

 

               Jungfrun 23 augusti - 22 september

Jungfrun

Planet: Merkurius
Element: Jord

Uppdrag: Att meddela - på ett materiellt, hemlighetsfullt, tankfullt, strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Sedesam och blyg
Omsorgsfull och pålitlig
Praktisk och plikttrogen
Intelligent
Ängslig
Kritisk och sträng
Perfektionist och återhållsam

Jungfrun är mycket talför och tycker om att diskutera om sina idéer.
De är väldigt enkla människor. Tycker om att ha ordning och reda omkring sig,

Kärleksastro för Jungfrun

Jungfrun – skytten

Ni blir lätt goda vänner men ett förhållande är kanske inte att rekommendera. Skytten som är djärv och modig förstår sig inte riktigt på den pessimistiska jungfrun. Jungfrun påminner gärna skytten om dess plikter så fort skytten vill börja förverkliga sina idéer. Något som tar på skyttens krafter.  Erotiskt är ni ett spännande par skytten lockar fram Jungfruns flexibla sida här.

Jungfrun – Jungfrun

Här planeras livet in i den minsta detalj. Även kärlekslivet verkar vara inrutat från punkt ett. Ni är mycket trevliga mot varandra men de amorösa lekarna tenderar att bli väl enhanda.

Jungfrun – Stenbocken

Ni är själsbesläktade intelligenta och flitiga. Ni strävar båda efter trygg materiell standard. Känslomässigt kan det ta sin lilla tid innan ni hittar varandra. Romantik och hängivelse är ganska främmande för er två men när ni väl lärt känna varandra växer känslorna sig mycket starka. Ni manar fram de bästa sidorna hos varandra.

Jungfrun – vågen

Ni kan leva tillsammans men ni är väldigt olika. Jungfrun sval och intellektuell vågen sensuell. Vågen kan ta fram jungfruns kärleksfulla och mjuka sidor men försöker jungfrun hålla fast honom försvinner han illa kvickt.

 

Jungfrun – Vattumannen

Ni älskar båda att lära och erfara, och ni kan ha det rätt mysigt ihop. Vattumannen tar så stor hänsyn till jungfrun att ni mer ägnar er åt förståndsmässig problematik istället för amos lekar. Jungfrun bjuder vattumannen på trygghet.

Jungfrun – skorpionen

Ni är båda logiska och analyserande och kan tillsammans hitta en rationell bas att grunda äktenskapet på. Skorpionens häftiga åtrå kan inte ens en jungfru motstå i längden. Sambandet mellan intellekt och erotik är fascinerande i det här förhållandet.

Jungfrun - Fiskarna

Fisken tar fram känslor hos jungfrun som denna inte ens anade att fanns. Ni kan storgräla men ändå så älskar ni varandra djupt. Ni är båda storsinta nog att förlåta och gå vidare. Med jungfrun i bakgrunden lyckas fisken göra något stort här i världen. Jungfrun känner sig mäkta stolt över att kunna egga fisken till handling.

 

 

            Vågen 23 september - 22 oktober

Vågen

Planet: Venus
Element: Luft

Uppdrag: Att leda - på ett intellektuellt, aggressivt, dynamiskt och idealistiskt sätt.

Lite nyckelord

Diplomatisk
Romantisk och charmerande
Tillgänglig och sällskaplig
Idealistisk och fredsälskande
Obeslutsam och ombytlig
Lättlurad och lättpåverkad
Flirtig och nöjeslysten

Vågen behöver en harmonisk miljö, utan stress och tjafs för att kunna vara lyckliga. Ibland ger dom vika för att slippa konflikter.
Vågen tycker inte om att vara ensam. De vill gärna ha någon att dela livet med.
Dom är romantiska. Vill gärna känna att dom är älskade.

 

Kärleksastro för vågen
 

Vågen – Skytten

Ni trivs väldigt bra ihop. Ni kämpar båda två för rättvisa och har likartade moraliska ståndpunkter. Ni har det aldrig tråkigt tillsammans. Vågen bör tänka på att skytten lätt blir uttråkad och skytten bör tänka på att vågen behöver mer trygghet än skytten. Ni passar mer än väl ihop erotiskt.

Vågen – stenbocken

Det här är ett par som stöter bort varandra. Stenbocken är alldeles för materiell för den etiska vågen. Lyckas vågen locka fram den slumrande vulkanen som finns där långt inne hos stenbocken så kan det eventuellt bli ett bra förhållande.

Vågen –Vågen

Ni  är ett mycket harmoniskt par och strävar efter ett liv i jämvikt. Eran bekantskapskrets vigdas ständigt. Ni är idealparet, sympatiska etiska och vänliga mot allt och alla.

Vågen – Vattumannen

Ni betraktar livet på samma sätt, ni är optimister som ser det ljusa i allting. Ni känner varandras behov och har även förmågan att tillfredställa dem. Båda älskar ni konst musik och lyx. Ni är som gjorda för varandra.

Vågen – skorpionen

Det enda som förenar en våg och skorpion är åtrå. Skorpionen har alldeles för höga krav på att vågen ska prestera. I vågens tycke är skorpionen för kommenderande och i skorpionens tycke är vågen allt för ”lekfull”.

Vågen – fiskarna

Ni  är båda lite för labila för ett livslångt förhållande. Fisken skämmer  gärna bort vågen. Båda älskar ni ett vackert och bekvämt hem. Ni är trofasta mot varandra men är dåligt utrustade för att bena ut ett uppdykande samlevnadsproblem.

 

                         

   

 

 

                  Skorpionen 23 oktober - 21 november

Skorpionen

Planet: Pluto
Element: Vatten

Uppdrag: Att organisera - på ett känsligt, hemlighetsfullt, tankfullt och strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Beslutsam och kraftfull
Emotionell
Stark och lidelsefull
Spännande och tilldragande
Svartsjuk och bitter
Överdriven och tvångsmässig
Förtegen och envis

Skorpioner är svartsjuka av sig och det gäller inte bara i kärlek utan också på sina arbetskamraters förmåga och på andra människors ägodelar.
Men det kan även vara en sporre för Skorpionen att göra det lika bra eller göra bättre i från sig.
Flertalet Skorpioner vill gärna gå till botten med alla problem.
De vill gärna ha ut det mesta möjliga av livet både när det gäller arbete och fritid.

Kärleksastro för skorpionen

Skorpionen – skytten

Ni är så olika varandra att ni kan bli ett lyckat par. Båda har ni enormt starka viljor. Det som kan störa erat kärleks liv är att skorpionen är så enormt svartsjuk medan skytten måste ha sin frihet.

Skorpionen – stenbocken

Ni har båda två starka viljor, är strävsamma och ärelystna. Skorpionen lyckas erotiskt få igång den lite trögstartade stenbocken. Ni kan mycket väl bilda ett harmoniskt och kärleksfullt äktenskap. I förhållandet svarar skorpionen för fantasin och stenbocken för metodiken.

Skorpionen – vattumannen

Skorpionen blir oftast fascinerad av vattumannen, men kan få mycket svårt att hålla kvar den frihetsälskande vattumannen.  Vattumannen kan mycket lätt känna sig kvävd av alla krav som skorpionen har. Skorpionen är mycket svartsjuk vilket inte tolereras från vattumannen som då går sin väg.

Skorpionen – Skorpionen

Ni är som gjorda för varandra. Här kan man tala om ett par som njuter sexualitens högsta nivå. Ni kan även göra varandra illa av vällust men ni inser även detta. Har kärlekslågan tänds mellan er två så släcks den inte. Ni är mycket engagerade i varandra.

Skorpionen – Fiskarna

Här finns själsliga kvalitéer. Fisken blir lätt berörd av skorpionens styrka.  Skorpionen får nog axla den tyngsta biten av vardagen då fisken gärna drömmer sig bort. Ni är båda två trogna och tåliga mot varandra.


 

        Skytten 22 november - 21 december

 

Skytten

Planet: Jupiter
Element: Eld

Uppdrag: Att meddela - på ett inspirerande, aggressivt, dynamiskt och idealistiskt sätt.

Lite nyckelord

Optimistisk och frihetsälskande
Glad
Hederlig och rakt på sak
Intellektuell och filosofisk
Blint optimistisk och vårdslös
Oansvarig och ytlig
Taktlös och rastlös

Utmaningar är viktigt för Skytten. På en gång ett projekt tar slut så sätter hon i gång med nästa. Men det är inte alltid Skytten genomför sina projekt klart.
Ett problem är att Skytten är rastlös av sig och det kan bli ett problem.
De har lätt att känna sig instängda och ett förhållande med en dominant svartsjuk kille blir inte långvarigt.
De är väldigt pigga och entusiastiska av sig.

Kärleksastro för Skytten

Skytten – Skytten

Ni bildar en fascinerande men kaotisk kombination. Era känslor kokar lätt över. Erotiskt passar ni väl ihop men problem kan uppstå på grund av er oberäkneliga livsstil. Ni roar er kungligt tillsammans, men vardagslivet kan bli svårt för er.

Skytten – Stenbocken

Skytten uppskattar den lugna stenbocken i det här förhållandet måste skytten ta första steget. Stenbocken attraheras av skyttens erotik, intelligens och charm.  I början är det skytten som tar kommandot men det ändras sedan. Pga att ni är så olika kan det bli problem i erat förhållande.

Skytten – Vattumannen

Ni är båda sanna idealister som kommer bäst överens i kamratskap. Er psykiska kraft växer tackvare frånvaron av svartsjuka och härsklystnad. Ni är mycket andligt medvetna.

Skytten – Fiskarna

Ni reagerar totalt olika och råkar lätt i konflikt pga missförstånd. Båda har ni inlevelseförmåga men på totalt olika sätt- skytten via sina ambitioner och fisken via tilltrasslade känslosträngar. Detta förhållande får ni jobba hårt på.

 

 

 

               Stenbocken 22 december - 19 januari

Stenbocken

Planet: Saturnus
Element: Jord

Uppdrag: Att leda - på ett materiellt, hemlighetsfullt, tankfullt och strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Praktisk och förtänksam
Ambitiös och disciplinerad
Tålmodig och noggrann
Humoristisk och reserverad
Pessimistisk
Gnidig och missunnsam

Planering är hans starka sida. Vill gärna ha ordning och reda omkring sig. En ensamvarg drar sig gärna undan från andra, men kan även vara mycket social. Ger mycket av sig själv på sitt arbete. Är väldigt envis.
Känslomässigt är de ganska svala och kan ha svårt att visa sina rätta känslor i ett förhållande.
Är trofast vid sin partner när han hittar rätt.

Kärleksastro för Stenbocken

Stenbocken - Stenbocken

Ni är mycket förnuftiga och klättrar gärna på karriär stegen. Emotionellt är det här förhållandet ganska dött. Ni bör ge mer rum för romantik och erotik. Gör ni det så har ni det bästa förhållandet i världen.

Stenbocken – Vattumannen

Vattumannen får stenbocken att öppna sig tack vare vattumannen vågar stenbocken börja ifrågasätta sina egna motiv och idéer. Ni bryr er båda mycket om det samhälle ni lever i, och är aktiva i moralfrågor. Ni har mycket att ge och lära varandra. I förhållandet kan det dock storma ganska rejält.

Stenbocken – Fiskarna

Stenbockens ärelystnad och fiskens offervillighet kompletterar varandra. Fisken sänker stenbocken trygghet men stenbocken tar hand om vägledningen. Stenbocken måste se upp så att fisken inte ger sig iväg pga översitterifasoner.


 

             Vattumannen 20 januari - 18 februari

Vattumannen

Planet: Uranus
Element: Luft

Uppdrag: Att organisera - på ett intellektuellt, aggressivt, dynamiskt och idealiskt sätt.

Lite nyckelord

Vänlig Hederlig och lojal
Orginell och uppfinningsrik
Oberoende och intellektuell
Omedgörlig och obstinat
Trotsig och oberäknelig
Kylig och avståndstagande

Är en orginell person som värdesätter frihet på alla områden. Dom har väldigt svårt att stadga sig och finna lyckan i ett förhållande. Vattumannen har lätt att smälta in i alla möjliga situationer.
De är vänliga och sällskapliga i många avseenden, men de är många gånger måna om sitt privatliv.

Kärleksastro för Vattumannen

Vattumannen – Vattumannen

Ni är ett påhittigt kärlekspar som stimulerar varandra till kropp och själ. Ni har båda ett sjätte sinne och tillsammans upplever ni saker andra inte ens märker. Förhållandet kan bli mer vänskapligt än kärleksduo. Försök hålla romantiken igång.

Vattumannen – Fiskarna

Fisken är för känslomässigt beroende för vattumannen. Fiskens vankelmod kan driva vattumannen till vanvett. Vattumannen älskar dock fiskens hjärta som är gjort av guld. Det som förenar er är er kärlek till människor. Världsordningen som vattumannen planerar bara drömmer fisken om.

 

         Fiskarna 19 februari - 20 mars

Fiskarna

Planet: Neptunus
Element: Vatten

Uppdrag: Att meddela - på ett känsligt, hemlighetsfullt, tankfullt och strategiskt sätt.

Lite nyckelord

Fantasibegåvad och känslig
Medkännande och god
Osjälvisk och god
Intuitiv och sympatisk
Idealistisk
Förtegen och vag
Svag och lättledd

Fiskarna är väldigt känsliga. Lever oftast i en fantasivärld och tror gott om nästan allt. Har en romantisk läggning och sentimentala. Är oftast konstnärliga.
Har ofta en andlig begåvning.
Lever sig lätt in i andras problem, vill gärna hjälpa andra människor och glömmer ofta bort sig själv. Ger sin älskade allt i kärlek och är väldigt trofast.

Kärleksastro för Fiskarna

Fiskarna – Fiskarna

Ni känner stor medömkan för andras lidande, vilket kan göra livet lite besvärligt för er. Ni talar samma språk i sociala frågor men kan få lite tråkigt ihop. Båda behöver ni en partner som bjuder på mer spänning och omväxling.

 

       

TillBaka   Upp                      Copyright © Naturligt & Övernaturligt 2007